torsdag 17 juli 2014

Pizza "utan allt"

Tre Moilas flatbread
En burk tomatsås, tex Dolmio Ekologisk pastasås
Tärnat bacon eller strimlad skinka
En liten burk majs
Salt
Oregano

Sätt ugnen på 250 grader. 

Lägg bröden direkt på en plåt med  bakplåtspapper. 

Tag en matsked tomatsås per pizza. Bred ända ut i kanterna annars blir de torra och hårda. 


Lägg på bacon, skinka eller valfri topping.

Mixa majsen, salt och oregano med mixerstav. Bred ut på pizzorna. 

Sätt i ugnen i ca 10 minuter beroende på ugn. 


Tips

  • Någon ostersättning krävs för att pizzorna inte ska bli torra och kallna fort. Vi använder mixad majs. 
  • Några klickar kokosfett utspridda över pizzorna ger den flytande känslan av smält ost. 
  • Ekologiska produkter har ofta färre ingredienser och, bland annat, därför tåls de av fler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar om du gillade inlägget. Det gör det roligare att fortsätta lägga upp dem.